Aangenaam kennis te maken

 

Sinds een aantal jaren is Gemeija gevestigd in het Achterhoekse Neede, gemeente Berkelland. In mijn atelier ben ik bezig met het vervaardigen en restaureren van glas in lood panelen. Gedreven, met passie voor glas en altijd met oog voor details. Veel van de uitgevoerde projecten hebben betrekking op restauratie en het aanvullen van nieuw glaselementen bij bestaande panelen.

 

 Wij leveren en plaatsen glas in lood aan particulieren en bedrijven. Bij voorkeur demonteren en herplaatsen wij zelf de panelen. Of het nu gaat om grote restauratie opdrachten een bovenlicht of het plaatselijk vervangen van glasbreuk, u kunt in alle gevallen hiervoor bij ons terecht.

 

Naast het daadwerkelijk maken en restaureren van glas in lood beschikken we ook over uitgebreide bouwkundige kennis. Restauratie- en onderhoudsadvies te aanzien van de staat van kozijnen en metselwerk blijkt goed aan te sluiten op onze glas in lood activiteiten. Zelf ben ik bijna 20 jaar werkzaam als bouwkundig projectleider bij een groot gerenomeerd restauratie bedrijf. Tijdens het uitvoeren van deze functie kom je veel van genoemde problemen tegen. Veelal beschikken particuliere opdrachtgevers niet zelf over bouwkundige kennis en zien zij de totale omvang van de schade niet. Schade die door tijdig ingrijpen vaak beheersbaar is. Graag ondersteunen wij u hierbij.

 

Met vriendelijke groet,

 

George Meijer